MENU


 

Onze Sponsors

Het Spellenhuis de locatie van KV Deckmasters, zij stellen gratis hun ruimte beschikbaar. In de winkel kun je iedere week terecht voor een potje Magic. Tevens is er een grote voorraad losse kaarten aanwezig en natuurlijk alle soorten deckboxen en sleeves. Mocht je echter een ander spel zoeken, bijvoorbeeld als kado, ook dan ben je hier op het juiste adres!

www.spellenhuis.nl


Cardexchange.com is per 1 januari 2002 de nieuwe naam van Arco's Card Exchange. Arco's Card Exchange is op 1 januari 1998 gestart door Arco den Boer en is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol internet postorderbedrijf in verzamelkaartspellen en toebehoren.

We specialiseren ons in de verkoop van losse kaarten voor Magic: the Gathering, Middle-earth CCG en Lord of the Rings TCG. We proberen daarbij een zo goed mogelijke prijs-kwaliteits verhouding te bieden in combinatie met een goede service. Betalingen worden dagelijks verwerkt
en bijhorende bestellingen worden dagelijks verstuurd (werkdagen). Cardexchange.com is voor
ons een fulltime professionele bezigheid.

www.cardexchange.com


Magic United is 1 februari 2009 gestart en betreft een samenwerking tussen Rudy Meijer en
Martijn Korevaar. Door de gigantische drukte die Magic verkoop voor Rudy alleen met zich meebracht is besloten tot deze webwinkel.

Wij beperken ons tot de verkoop van Magic The Gathering kaarten (in de toekomst aangevuld met the usual: sleeves, deckboxen, boosterdoozen, playmatjes, dobbelstenen etc.), het beste spel in de wereld!

We wensen je veel koopplezier op onze site!

www.magicunited.nl