MENU
 


Toernooi Agenda NL


Agenda KV Deckmasters

Iedere Vrijdag organiseert KV Deckmasters een Regular Boosterdraft met het meest recente block. Het Spellenhuis gaat open om 18.30 en de draft begint om 19.15. Er zijn boosters aanwezig op KV Deckmasters. Een draftsetje kost € 12,- (inclusief pricesupport)

Inschrijven kan tussen 18.30-19.15. Na afloop worden de boosters en foils uitgedeeld op basis van aantal punten.


Toernooi Agenda Nederland

Voor een overzicht van alle Magic toernooien in Nederland kun je terecht op de Nederlandse Toernooi Agenda van KV Deckmasters. Naast de nederlandse toernooi agenda hebben we ook een overzicht gemaakt van alle locaties waar elke week op vaste dagen gemagiced wordt. Deze lijst bevat de adressen, speeltijden, gespeelde formaten en eventuele contactgegevens.


Aanmelden Toernooien

Staat jouw toernooi nog niet in de toernooi agenda? Start dan een thread met alle informatie over het toernooi in het toernooi gedeelte van het forum en koppel hem aan de agenda. (of vraag aan een moderator om hem voor je aan de agenda te koppelen).


KV Draftschema

Wil je zelf een single elimination of swiss toernooi organiseren voor 8 personen, maar je hebt geen toegang tot de DCI Reporter? Download dan hier het KV Draftschema in PDF formaat, print hem uit en je kunt aan de slag. Geschikt voor alle 7-8 persoons toernooien. Tevens hebben we een versie voor 9-10 personen.